четвер, 26 травня 2016 11:44

"Денис отримував у "Дніпрі" 2 млн на рік, а мені давав лише тисячу" - екс-дружина Олійника

"Денис отримував у "Дніпрі" 2 млн на рік, а мені давав лише тисячу" - екс-дружина Олійника
Зоряна Олійник: "Приємні моменти у нас проходили раз на рік"

Колишня дружина Дениса Олійника Зоряна в інтерв'ю виданню kp.ua розповіла про причини розставання з футболістом.

- Хороші, приємні моменти в нас відбувалися раз на рік. Я - в пологовий будинок, Денис - гуляти. Виписувалася з пологового будинку я знову сама, все шукала виправдання - молодий, з ким не буває. Гуляє - не страшно, всі футболісти гуляють. Загалом, терпіла до тих пір, поки не застала його з жінкою.

На той час Денис грав уже в "Дніпрі". Настав момент, коли він зовсім перестав давати мені гроші. Якось сказала Денису, що холодно й мені потрібна шуба - за п'ять років спільного життя він мені навіть шубу не купив, хоча у інших дружин футболістів по 10 шуб. Плюс мамі потрібно було доробити будиночок у селі. А Денис відповів, що моїй мамі нічого не винен.

У "Дніпрі" я жила як у пеклі. Почалися навколополітичні інтриги навколо мого імені...

- Ви маєте на увазі чутки, які пов'язували вас з Віталієм Кличком?

- Мало хто знає, що з Віталієм Кличком ми були знайомі ще 20 років тому, коли він свою майбутню дружину навіть не знав. Я брала участь у конкурсі "Міс Україна", як і його дружина Наташа. Але тоді вони навіть не були знайомі, і Віталій був закоханий в мене. Але я його відкинула, він був мені не цікавий. Все інше - це плітки.

- Яка зарплата була у Дениса в "Дніпрі"?

- Я знала, що в "Дніпрі" Олійник отримує 100 тисяч доларів на місяць, з бонусами і премією виходило близько двох мільйонів на рік, а мені він давав лише тисячу. Я подала на аліменти, адвокати допомогли через суд відсудити приблизно 50 відсотків його зарплати, виходило близько 40 тисяч доларів на місяць, і ФК "Дніпро" справно їх перераховував. Встигла вкласти гроші в квартиру для дітей. Періодично Денис просив вибачення, я поверталася, він знову пив і програвав величезні суми грошей. Через його борги мені спалили машину, яку я купила на власні гроші, - хотіли залякати.

- Ви переїхали з Денисом у Голландію?

- Коли Денис перейшов у "Вітесс", я ще намагалася зберегти сім'ю хоча б заради дітей. Я все розуміла: хочеш гуляти - давай зустрічатися з друзями разом. Я одягнуся краще всіх, якщо потрібно, буду виглядати на 25 років. Готова була зробити найкрасивішу груди, зовнішність, та все що завгодно. Денис покаявся, але потім все пішло як і раніше.

- Судовий процес по розлученню вже завершено?

- Нас розлучили три тижні тому. Тепер з адвокатом чекаємо на новий контракт Дениса. В Голландії у Дениса була велика зарплата - 224 тисячі євро на місяць, мені вдалося відсудити 65 відсотків зарплати. Але Денис розірвав договір із клубом, грошей я не отримала.

До речі, Олійник нещодавно повідомив мені, що в нього є позашлюбна дитина на стороні, якій близько трьох років, як моєму середньому сину. В мене була страшна депресія, мені було дуже боляче, але я пожартувала: "У тебе є дитина, а у нас з тобою - троє. 3:1 - я виграла". Мені його гроші не потрібні, але вони потрібні дітям, - сказала Зоряна Олійник.

Зараз ви читаєте новину «"Денис отримував у "Дніпрі" 2 млн на рік, а мені давав лише тисячу" - екс-дружина Олійника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути