четвер, 20 вересня 2007 09:15

Дем"яненко: "Рома" перемогла заслужено

У першому поєдинку групового турніру Ліги чемпіонів "Динамо" закономірно на виїзді програло "Ромі" 0:2. На післяматчевій прес-конференції головний тренер киян Анатолій Дем"яненко також відзначив заслужену перемогу римського клубу, повідомляє fcdynamo.kiev.ua.

- Анатолій Васильович, чи не було вам соромно сьогодні за гру вашої команди? Адже "Динамо" не створило абсолютно нічого, за рахунок чого можна було б хоча б розраховувати не позитивний результат. Чому так відбулося?

- Звичайно, сьогодні ми зіграли не дуже добре. "Рома" перемогла абсолютно заслужено. Римляни володіли перевагою і повністю нас переграли. Розбиратимемося. Створилося враження, що хлопці на гру вийшли в скутому стані, боялися суперника. А допускати такі помилки в центрі поля – просто неприпустимо.

- Сьогоднішній результат - більше заслуга "Роми" чи настільки слабо зіграло "Динамо"?

- "Рома" грала чудово. Можу лише привітати нашого суперника із заслуженою перемогою. Ми і до гри знали, що "Рома" - дуже сильна команда, яка не дарма лідирує в чемпіонаті Італії. Команда зараз на ходу, при цьому в складі у "Роми" зібрані футболісти з дуже високим рівнем індивідуальної майстерності.

- З чим була пов"язана заміна Майкла?

- Він неправильно грав і дуже часто помилявся, що призводило до небезпечних контратак з боку "Роми".

- Що з Бангурою?

- Поки важко сказати щось визначене. У нього щось чи то зі спиною, чи то з м"язом. На ваше питання можна буде відповісти після того, як своє резюме зроблять наші лікарі.

- Не варто було раніше провести заміни?

- Не думаю, що це щось кардинально змінило б. Так, замінами я намагався підсилити нашу гру, але набагато більш значущу роль грає рівень індивідуальної майстерності кожного гравця.

Зараз ви читаєте новину «Дем"яненко: "Рома" перемогла заслужено». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути