пʼятниця, 11 липня 2008 18:42

Демітра підписав 8-мільйонний контракт з "Ванкувером": трансферні новини НХЛ

Форвард Сергій Брилін підписав угоду з санкт-петербурзьким СКА. Довгий час росіянин захищав кольори "Нью-Джерсі", проте в нинішнє міжсезоння "Девілз" не стали пропонувати 34-річному хокеїсту новий контракт. У минулому сезоні Брилін провів всі 82 матчі регулярного чемпіонату НХЛ, в яких набрав 16 (6+10) очок.

"Едмонтон" уклав угоду з необмежено вільним агентом Джейсоном Страдвіком. Захисник, попереднім клубом якого був "Нью-Йорк Рейнджерс", підписав однорічну угоду на суму 650 тисяч доларів. 33-річний хокеїст провів в НХЛ в цілому 488 ігор, виступаючи за "Ванкувер", "Чікаго", "Айлендерс" і "Рейнджерс".

Вільний агент Павел Демітра, який підписав контракт з "Ванкувером", за два роки заробить 8 мільйонів доларів. Напередодні "Кенакс" оголосив про укладення угоди зі словацьким форвардом, а сьогодні стали відомі деталі операції. У минулому сезоні в "Міннесоті" 33-річний нападаючий провів 68 матчів і набрав 54 очки (всього 15 голів). За свою північноамериканську кар"єру за "Уайлд", а також "Лос-Анджелес", "Сент-Луїс" і "Оттаву" Демітра зіграв 750 поєдинків і записав на свій рахунок 699 очок (281 гол і 418 передач).

Також контракт з "Ванкувером" підписав захисник Роб Девісон. Угода розрахована на один рік, а зарплата 28-річного екс-хокеїста "Сан-Хосе" і "Айлендерс" становитиме 560 тисяч доларів.

"Коламбус" підписав трирічний контракт з російським нападаючим Микитою Філатовим. 18-річний гравець був задрафтований клубом в 2008 році під шостим номером. У минулому сезоні Філатов виступав за ЦСКА.

Захисник "Монреаля" Джош Горджес підписав з клубом новий трирічний контракт, фінансові умови якого поки не розголошуються. У минулому сезоні Горджес провів за клуб рекордні для себе 62 матчі і записав на свій рахунок 9 (0+9) очок.

Форвард "Рейнджерс" Мартін Страка перейшов в "Пльзень". Чеський нападаючий уклав з клубом однорічну угоду. Крім того, він стане генеральним менеджером клубу. "Пльзень" оголосив про перехід Мартіна ще 26 червня, але контракт був підписаний тільки вчора. 35-річний форвард закинув 257 шайб і зробив 460 передач в 954 іграх в НХЛ. Окрім "Рейнджерс" він грав також в "Піттсбургу", "Оттаві", "Айлендерс", "Флориді" і "Лос-Анджелесі".

"Спорт-Экспресс", Sports.ru
Зараз ви читаєте новину «Демітра підписав 8-мільйонний контракт з "Ванкувером": трансферні новини НХЛ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути