середа, 25 червня 2008 14:35

Дементьєва взяла за приклад Шарапову

П"ята ракетка світу Олена Дементьєва, послідувавши прикладу Марії Шарапової, також відмовилася жити в Олімпійському селищі під час Ігор-2008 у Пекіні.

- Бажання Шарапової жити окремо від команди, а не в олімпійському селищі, ми від представляючої її інтереси компанії IMG знали давно, - розповів Шаміль Тарпіщев. - А буквально три дні тому з тим же проханням до мене звернулася Олена Дементьєва. Це бажання абсолютне нормальне, нічого кримінального тут не немає. Скажімо, вже відомо, що перша ракетка світу Роджер Федерер у Пекіні житиме в п"ятизірковому готелі Shangri-la. Обидві наші тенісистки говорять, що головне - в готелі вони хочуть виспатися. Не секрет, що на великих тенісних турнірах спортсменам надають набагато кращі умови проживання, ніж можна забезпечити в Олімпійському селищі. Тому ми, звичайно, підемо назустріч. Єдине, при окремому проживанні відразу виникає проблема з транспортом. Якщо ми хочемо уникнути проходження мільйона кордонів безпеки, потрібно перевозити спортсменок на спеціальному транспорті Міжнародного олімпійського комітету, - наводить слова Шаміля Тарпіщева "Весь спорт".

Зараз ви читаєте новину «Дементьєва взяла за приклад Шарапову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути