Ексклюзиви
четвер, 11 листопада 2010 13:34

Дейв Льюїс взяв у Польщу 21-го хокеїста

Дейв Льюїс взяв у Польщу 21-го хокеїста

У віторок, 9 листопада, національна збірна команда України вирушила до Польщі, де з 11 по 13 листопада візьме участь у першому етапі турніру серії Euro Ice Hockey Challenge.

Перед від'їздом в стані команди панував хороший настрій. Це й не дивно, адже для більшості виконавців післязавтрашній матч проти другої російської збірної стане першим в светрі національної збірної України. Хороший настрій був і у тренерів команди Дейва Льюїса та Михайла Захарова. Зокрема, канадський спеціаліст багато жартував та охоче ділився своїм знанням української з вболівальниками, які вирішили провести команду.

Всього до Польщі виїхав 21 хокеїст. Це:

Воротарі:

Андрій Безхлібний (Донбас), Михайло Балабан (Сокіл), Володимир Ткаченко (ХК Харків)

Захисники:

Юрій Гунько, Руслан Свиридов, Микита Васильєв, Андрій Татаренко, Костянтин Рябенко (всі – Сокіл), Юрій Лясковський (ХК Брест, Білорусь), Артем Остроушко (Юність, Білорусь).

Нападники:

Сергій Черненко, Тарас Бега, Олександр Яковенко, Нікіта Буценко, Євген Секірко (всі – Сокіл), Олександр Янченко, Павло Большаков (обидва – ХК Харків), Павло Борисенко, Дмитро Ісаєнко (обидва – Донбас), Максим Квітченко (Хімік, МХЛ) та Артем Бондарєв (Неман, Білорусь).

Тренерський штаб: Дейв Льюїс (головний тренер), Михайло Захаров, Дмитро Христич та Юрій Шундров (тренери).

Не змогли допомогти команді Віталій Кириченко, який через посилання на травму так і не з'явився на збір, а також дует представників МХЛ Георгій Кіча та Олег Задоєнко, у яких виникли проблеми з візою.

За матеріалами ФХУ

Зараз ви читаєте новину «Дейв Льюїс взяв у Польщу 21-го хокеїста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути