неділя, 14 квітня 2013 16:03

Дебютний гол Вілліана допоміг "Анжі" розгромити "Волгу"

Дебютний гол Вілліана допоміг "Анжі" розгромити "Волгу"
Вілліан: перший пішов. Фото: sport-express.ru

Бразильський півзахисник Вілліан, який взимку змінив "Шахтар" на "Анжі" за 35 млн євро, відкрив рахунок своїм голам за махачкалінський клуб. Вілліан відзначився вже у другому своєму матчі в чемпіонаті Росії, забивши третій гол у ворота нижегородської "Волги", яку тренує Юрій Калитвинцев. "Анжі" розгромно переміг у гостях - 3:0.

"Анжі" показав відмінну реалізацію. У першому ж таймі махачкалінці двічі влучили в площину воріт суперника і забили два м'ячі. Спершу Спахіч замкнув навіс Жиркова, а потім Траоре завершив ударом з розвороту, цікаву атаку гостей, яку почав Діарра, продовжив Гаджибеков, а прострілював на автора гола Вілліан.

"Волга" виглядала не гірше за більш майстерного суперника, але за весь перший тайм жодного разу не влучила в площину Габулова. Не особливо помінялися події на полі і в другому таймі. Пожвавилася гра в атаці у "Волги", лише коли Юрій Калінвінцев випустив на поле Саркісова, який здорово повозив оборону махачкалінців, але без толку.

Коли ж у "Волги" вилучення виклопотав Ропотан, гості і третій гол забили. Причому, тут м'яч у свої ворота привіз Білозеров, який подарував сферу Вілліану, вивівши бразильця на воротаря. Ну а той спритно перекинув Кержакова, забивши свій перший гол у чемпіонаті Росії.

Зараз ви читаєте новину «Дебютний гол Вілліана допоміг "Анжі" розгромити "Волгу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути