Ексклюзиви
середа, 13 лютого 2013 10:48

"Відхід Вілліана зробить нас сильнішими" - Ахметов

"Відхід Вілліана зробить нас сильнішими" - Ахметов
Вілліан перейшов в "Анжі" за 35 млн євро. Фото: fc-anji.ru

Напередодні матчу з "Боруссією" президент "Шахтаря" Рінат Ахметов розповів, як приймав рішення щодо рекордного для ЧУ трансферу Вілліана, повідомляє "Сегодня".

"Я сказав йому через агента:" махачкалінці пропонують 35 млн євро. Чи не найбільша моя мрія - продавати футболіста в "Анжі". Думаю, що ти повинен грати в "Барселоні", "Реалі", "Манчестері". Але твій вибір я буду поважати. Що ти хочеш? Якщо вирішиш залишитися в "Шахтарі", то через три місяці я за 30 млн відпущу тебе в будь-який європейський клуб, де ти прославиш і себе, і нас". - сказав Ахметов.

На його думку, після матчу з "Боруссією" гравець мав шанс значно подорожчати.

"Я думав, що, якщо Вілліан захоче і повірить в свої сили, він вийде і один обіграє "Боруссію". І він буде коштувати 50! Клуб отримає 30, а все, що вище, отримає Вілліан. Але він вибрав "Анжі". І для мене в цій ситуації було найбільш легке рішення. Переконаний, цей трансфер зробить нас сильнішими. Тому що і Тайсон, і Дуглас за якостями ні в чому йому не поступляться", - сказав Рінат Леонідович.

А на запитання, чи правда, що "Шахтар" близький до підписання лівого захисника "Браги" 23-річного бразильця Ісмаїлі, Ахметов відповів: "Швидше правда, ніж неправда".

Нагадаємо, матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів "Шахтар" - "Боруссія" відбудеться сьогодні в Донецьку. Початок гри о 21:45, пряма трансляція на ТРК Україна.

Зараз ви читаєте новину «"Відхід Вілліана зробить нас сильнішими" - Ахметов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути