четвер, 03 лютого 2011 18:08

Дебют Торреса в "Челсі" припаде на матч з "Ліверпулем"

Дебют Торреса в "Челсі" припаде на матч з "Ліверпулем"

Нападаючий збірної Іспанії Фернандо Торрес, який 31 січня перейшов з "Ліверпуля" в "Челсі", дебютує за свій новий клуб у матчі проти "Ліверпуля", повідомляє Associated Press.

Ця гра відбудеться в неділю, 6 лютого, в Лондоні в рамках чергового туру чемпіонату Англії і почнеться о 18:00 за київським часом.

Про те, що Торрес вийде на поле в матчі з "Ліверпулем", розповів головний тренер "Челсі" Карло Анчелотті. Італійський наставник відзначив, що якщо не виникне ніяких непередбачених складнощів, то футболіст обов'язково зіграє.

Торрес, коментуючи ситуацію, сказав, що якщо вийде на поле, то постарається забити гол і принести перемогу "Челсі". В останніх чотирьох матчах за "Ліверпуль" іспанець забив три голи. При цьому "Ліверпуль" в останніх трьох зустрічах не пропустив жодного м'яча.

"Челсі" заплатив за Торреса 50 мільйонів фунтів стерлінгів (58,5 мільйона євро), встановивши трансферний рекорд для англійських клубів. "Ліверпуль" придбав нападника "Ньюкасла" Ендрю Керролла і форварда "Аякса" Луїса Суареса.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Дебют Торреса в "Челсі" припаде на матч з "Ліверпулем"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути