субота, 29 вересня 2012 19:09

"Давайте не будемо порівнювати Сьоміна та Блохіна" - Шовковський

"Давайте не будемо порівнювати Сьоміна та Блохіна" - Шовковський
"Я вірю, що ми налагодимо нашу гру" - Шовковський ФОТО: fcdynamo.kiev.ua

Голкіпер київського "Динамо" Олександр Шовковський прокоментував перемогу киян над луганською "Зорею" у матчі 10-го туру чемпіонату України. Поєдинок став дебютним для Олега Блохіна на посту столичного клубу.

"Результат є. На сьогоднішній день це головне, - каже Шовковський журналістам. - Гру ще рано оцінювати, адже у нового тренера нові погляди, нове бачення та нові підходи. Словом, все по-іншому, тому сьогодні для нас був дуже важливим результат.

Ми переживаємо за кожну гру і за кожного тренера. Вся ця ситуація, яка відбулася не дуже для нас приємна. Під керівництвом Юрія Павловича (Сьоміна) у нас були дуже хороші моменти, ми перемагали і грали у півфіналі Кубка УЄФА. Ми переживаємо, адже у житті буває по-різному — сьогодні все добре, а завтра через якісь обставини не складається так якби нам того хотілося.

Ми хочемо побажати Юрію Павловичу, щоб у нього було все добре у його наступній команді. А нам у свою чергу треба думати, щоб у нас все було добре і ми показували ту гру, яка подобається вболівальникам. Також ми хочемо демонструвати такі результати, які будуть влаштовувати і нас, і наших фанів.

Що Блохін сказав у перерві матчу? Він мовчав, - жартує Шовковський. - Те що було у роздягальні, назавжди там і залишиться. Важко налагодити гру і прийняти без нормальних умов для роботи всі ті принципи і концепцію гри, які нам намагається прищепити новий тренерський штаб. Ми на все звертаємо увагу і працюємо, але у Блохіна було всього два дні перед "Зорею". За цей час нічого не зробиш. Нам і нашим вболівальникам доведеться запастися терпінням. За помахом чарівної палички нічого виходити не буде. Це достатньо клопітка і довга робота. Я вірю, що ми налагодимо нашу гру, у нас буде результат і все буде добре.

Давайте не будемо порівнювати Сьоміна та Блохіна. Щодо тренера воротарів, то на сьогоднішній день їх у нас двоє — Михайлов і Роменський.

Повернення у збірну? Ми не говорили про це з Олегом Володимировичем. Є бажання і є можливості, але не завжди вони співпадають.

Раніше ми мали довгу розмову з Блохіним про збірну України. Він мене зрозумів і ми пішли дорогами, які знову звели нас разом. Я радий, що буду працювати з цією людиною.

Не думаю, що варто міняти своє рішення. Якщо трапиться якийсь форс-мажор і всі воротарі країни захворіють ангіною, окрім мене, тоді такий варіант можливий. Але це з області фантастики.

Приємно грати, коли на стадіоні аншлаг. Енергетика вболівальників відчувається. Хочу подякувати нашим вболівальникам, які прийшли нас підтримати. Поки в нас не все добре, але ми всі разом справимося з цим."

Відзначимо, що Шовковський — єдиний з гравців "Динамо", хто поспілкувався з журналістами після матчу з "Зорею". Решту зробили вигляд, що не помітили репортерів.

"Не чув, щоб Блохін забороняв футболістам спілкуватися з журналістами. Можливо у гравців є якась образа? Може вони не хочуть говорити? Я цього не знаю. Мені важко відповідати за всіх. Я знаю, що мовчати також не можна, тому що будуть різні домисли і вигадки."

Зараз ви читаєте новину «"Давайте не будемо порівнювати Сьоміна та Блохіна" - Шовковський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути