Ексклюзиви
середа, 13 червня 2012 17:41

Данці купили за 20 євро новий символ - радянського різьбленого орла
5

Після української горілки данці вибрали собі орла за символ
Фото: ФОТО:Павло Паламарчук
Орел ні хвилини не залишається без пива

13 червня до Львова прибуло понад 4 тисячі фанів з Данії. Найбільш палкі прихильники збірної зібралися у відкритому кафе на центральній площі Ринок. Близько двох сотень фанів завішали усе прапорами своєї країни. Усі вони в національній атрибутиці. В більшості обличчя розмальовані в біло-червоні кольори.

Усі столики заставлені келихами та пляшками з-під пива. Багато тари валяється на землі. Данцям також сподобалася українська горілка: випили вже кілька пляшок. Підігріті алкоголем вони понад дві години викрикували "Данія!" та "Україна!". Потім співали пісні. Також вистрілювали хлопавками, заповненими маленькими паперовими прапорами Данії.

"У нас пляшка горілки вартує 60-80 євро, - сказав один із фанів. – А у вас за неї потрібно три-чотири євро заплатити. Це просто смішна ціна для нас. От ми і вживаємо стільки алкоголю. Вдома вже такого не буде. Тим більша ваша горілка краща".

Багато львів'ян фотографуються з фанатами Данії. Найбільше їх приваблюють шоломи з рогами та розмальовані обличчя датчан.

"Вони просто шикарні, - розповіла львів'янка Наталія Кручик. – Португальці якісь похмурі. Вже напевно втомилися. Та і німці коли грали у нас були тихі та сумирні. А це справжні фани. З ними просто гріх не сфотографуватися".

Під час перебування у Львові фанати збірної Данії купили собі новий символ. Ним став радянський дерев'яний орел. Колись такі орли масово стояли у всіх квартирах.

Фанати обмотали орла шарфами своєї збірної. Носять його у витягнутих вгору руках. Коли сідають пити пиво, орла заставляють келихами.

Зараз ви читаєте новину «Данці купили за 20 євро новий символ - радянського різьбленого орла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути