середа, 07 липня 2010 18:52

ЦСКА збив ціну за перехід Гільєрме

ЦСКА збив ціну за перехід Гільєрме

Московський ЦСКА зміг збити ціну за перехід бразильського форварда київського "Динамо" Гільєрме, який зараз знаходиться в столичному клубі на правах оренди.

Замість сімнадцяти мільйонів євро, які прописані в договорі про оренду між двома клубами, армійцям необхідно буде заплатити "всього" 10 млн єврокарбованців. Про значну знижку за послуги талановитого гравця вдалося домовитися тільки на вищому рівні - питання вирішили президенти обох команд і добрі приятелі Євген Гінер та Ігор Суркіс.

- Футболіст хоче залишитися у нас, - зазначив бос червоно-синього клубу. - Зараз у Москві знаходяться його представники. Ми значно просунулися в цьому питанні. З київським "Динамо" домовилися, що сума відступних залишиться комерційною таємницею.

На даному етапі агенти 21-річного футболіста клопочуться про особистий контракт Гільєрме, намагаючись вибити у московського клубу якомога більшу зарплату із по-російські щедрими преміальними за вдалі виступи.

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «ЦСКА збив ціну за перехід Гільєрме». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути