пʼятниця, 02 липня 2010 19:05

ЧС-2010. Збірна Голландії відправила Бразилію додому

ЧС-2010. Збірна Голландії відправила Бразилію додому

Збірна Голландії перемогла Бразилію в матчі 1 / 4 фіналу чемпіонату світу з футболу. Голландці виграли з рахунком 2:1. На 10-й хвилині зустрічі бразильці вийшли вперед завдяки голу Робіньо. Збірна Голландії свої м'ячі забила в другому таймі - на 53-й і 68-й хвилині зустрічі.

Робіньо забив завдяки помилці центральних захисників, які втратили форварда, і той після передачі Філіпе Мело вийшов один на один з воротарем. У першому таймі у бразильців було ще кілька можливостей забити гол, але скористатися ними південноамериканці не змогли.

На 53-й хвилині після розіграшу штрафного Веслі Снейдер виконав подачу, і Філіпе Мело зрізав м'яч у свої ворота. На 68-й хвилині голландці вдало виконали кутовий: Дірк Кюйт відгукнувся на навісну передачу і скинув м'яч на дальню штангу, де Снейдер ударом головою переправив м'яч у ворота.

На 74-й хвилині зустрічі бразильці залишилися вдесятьох - за грубу гру проти Ар"єна Роббена з поля був вилучений Філіпе Мело. У час, що залишився, обидві команди могли забити, проте рахунок так і не змінився.

Таким чином, голландці вийшли в півфінал ЧС-2010, де вони зіграють з переможцем матчу Уругвай - Гана. Ця зустріч пройде ввечері 2 липня. Початок - о 21:30 за київським часом.

ЧС-2010

ПАР

Плей-офф

1 / 4 фіналу

Голландія - Бразилія - 2:1 (0:1, 2:0)

Голи: 0:1 - Робіньо (10), 1:1 - Снейдер (53), 2:1 - Снейдер (68).

ГОЛЛАНДІЯ: Стекеленбург, ван дер Віль, Хейтінга, Ойер, ван Бронкхорст, ван Боммель, де Йонг, Снейдер, Роббен, Кюйт, ван Персі (Хунтелар, 85).

БРАЗИЛІЯ: Жуліо Сезар, Лусіо, Жуан, Бастос (Жілберто, 62), Майкон, Жілберто Сілва, Мело, Кака, Дані Алвес, Фабіано (Нілмар, 77), Робіньо.

Попередження: Хейтінга (14), Бастос (37), ван дер Віль (47), де Йонг (64), Ойер (76).

Вилучення: Мело (73).

За матеріалами Sports.ru, Лента

Зараз ви читаєте новину «ЧС-2010. Збірна Голландії відправила Бразилію додому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути