четвер, 23 травня 2013 09:33

"Чорноморець" першим від України стартує в єврокубках

"Чорноморець" першим від України стартує в єврокубках
"Динамо" і "Дніпро" стартують з плей-офф раунду Ліги Європи ФОТО: sport.dozor.com.ua

Після фіналу Кубка України, в якому "Шахтар" переграв "Чорноморець", стала відома остаточна заявка України на єврокубки сезону 2013/14.

Донецький "Шахтар" як чемпіон України розпочне свої виступи з групового етапу Ліги чемпіонів. Свій перший матч "гірники" проведуть 17 або 18 вересня.

Харківський "Металіст" як срібний призер стартує в Лізі чемпіонів з 3-го раунду кваліфікації "нечемпіонів". Перші матчі цього раунду пройдуть 30 і 31 липня, матчі-відповіді - 6 і 7 серпня.

Київське "Динамо", яке посіло третє місце в чемпіонаті, і "Дніпро", який став четвертим, почнуть єврокубкову кампанію з плей-офф раунду Ліги Європи. Перші матчі цього раунду відбудуться 22 серпня, матчі-відповіді - 27 серпня.

П'ята команда чемпіонату донецький "Металург" стартує з 3-го раунду кваліфікації Ліги Європи. Матчі пройдуть 1 і 8 серпня.

Першим від України цього року стартує "Чорноморець", який як фіналіст Кубка потрапив у 2-й раунд кваліфікації Ліги Європи. Матчі цього раунду відбудуться 18 і 25 липня.

Зараз ви читаєте новину «"Чорноморець" першим від України стартує в єврокубках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути