середа, 22 травня 2013 17:27

"Перемога в Кубку України більше потрібна "Чорноморцю" - Ващук

"Перемога в Кубку України більше потрібна "Чорноморцю" - Ващук
Ващук порадив "Чорноморцю" зосередитися на перших хвилинах матчу, аби вдало протистояти "гірникам". Фото: luxplanet.ua

Колишній футболіст збірної України і "Динамо" (Київ), захисник Владислав Ващук переконаний, що перемога у фінальному матчі Кубка України між одеським "Чорноморцем" і донецьким "Шахтарем" більше потрібна одеситам.

Про це футболіст сказав у коментарі Gazeta.ua.

"Я думаю, що перемога в Кубку України потрібна насамперед одеському "Чорноморцю". Це однозначно. Тому що він у складних іграх пройшов дуже сильних суперників. Ніхто такого не очікував, однак "Чорноморець" потрапив до Єврокубку. Я вважаю, що їм допомагала удача. Сподіватимемося, що ця удача продовжиться і на фінальній стадії", - зазначив футболіст, який у свій час захищав кольори "одеситів".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Букмекери не залишили шансів "Чорноморцеві" на перемогу у Кубку України

Ващук порадив "Чорноморцю" зосередитися на перших хвилинах матчу, аби вдало протистояти "гірникам".

"Шанси на перемогу "Чорноморця" у Кубку залежатимуть від складу, який виставить "Шахтар", а також від бойової налаштованості одеситів на цю гру. Але, насамперед, при грі з "Шахтарем" безпосередньо на полі найголовніше вдало провести перший тайм, перші хвилини. У ці хвилини важливо показати достойний футбол, а в подальшому, звичайно, реалізувати ті моменти, які з'являться біля воріт "гірників", - поділився спортсмен.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" і "Чорноморець" у фіналі Кубка України розсудить Арановський

На запитання, чи не очікує на "Чорноморець" у Лізі Європи подібна доля тих українських клубів, які вперше потрапляють у єврокубки й відразу звідти вилітають, Ващук відповів: "Команда "Чорноморець" - це кубкова команда. Тим більше при такій підтримці вболівальників. Тому одесити можуть виступити дуже вдало і вийти до групового етапу".

Нагадаємо, фінальний матч Кубка України відбудеться сьогодні у Харкові. Поєдинок викликав ажіотаж серед вболівальників. Очікується, що на стадіоні "Металіст", де відбудеться гра, буде аншлаг, адже ще за добу до матчу продані всі квитки.

Пряма телетрансляція поєдинку відбудеться на телеканалі ICTV. Початок зустрічі о 19:45. Сайт Gazeta.ua також проведе текстову онлайн-трансляцію фіналу.

Зараз ви читаєте новину «"Перемога в Кубку України більше потрібна "Чорноморцю" - Ващук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути