Ексклюзиви
субота, 10 жовтня 2020 23:59

Чому Україна програла Німеччині

Чому Україна програла Німеччині
Георгій Бущан підвів свою команду. Фото: ФК "Динамо" Київ

У 3 турі Ліги націй збірна України програла вдома Німеччині – 1:2. Що потрібно знати про гру?

Шевченко хотів повторити матч проти Португалії. Наставник українців Андрій Шевченко побудував гру проти Німеччини за схожим змістом, як у відборі на Євро-2020 проти Португалії. Українці віддали м'яч супернику та пресингували не притискаючись до власних воріт. Руслан Малиновський персонально опікав Тоні Кроса, який вів гру Німеччини. При перехопленні м'яча намагалися швидко наближатися до воріт Мануеля Ноєра. .

Лівий фланг оборони збірної України був найбільше вразливим місцем. Едуард Соболь відверто не справлявся зі своїми обов'язками в обороні. Більшість атак збірної Німеччини прийшли саме із правого флангу атаки. Віктор Циганков не завжди допомагав своєму захиснику на фланзі.

Німеччина мала проблеми із командою швидкістю. Підопічні Йоахіма Льова володіли територіальною та ігровою ініціативою. Контроль м'яча не приносив ніяких дивідендів, бо українці встигали швидко повернутися у кількісних захист. Швидкі атаки та довгі передачі не проходили. Німцям явно не вистачало центрфорварда. Підопічним Льова на допомогу прийшли помилки та не зіграність українців.

Українців вистачило тільки на 20 хвилин. У цей час команда Шевченка тримала суперника в середині поля та змушувала помилятися. Після чого все більше і більше почали притискатися до власних воріт.

Швидкі атаки та довгі передачі не проходили. Німцям явно не вистачало центрфорварда. Підопічним Льова на допомогу прийшли помилки та не зіграність українців

Помилка Бущана вирішила долю матчу. Голкіпер "Динамо" декілька разів рятував збірну України від пропущеного голу. Але на початку другого тайму Бущан просто подарував м'яч супернику. Другий забитий м'яч у ворота збірної України фактично закрив питання переможця гри.

Ярмоленко став головним розчаруванням. Півзахисник "Вест Гема" багато помилявся втрачаючи м'яч. Не запам'ятався ніякими конструктивними діями. В окремих випадках затримував атаки. У епізоді зі першим головм не встиг підстрахувати захисників.

Малиновський не зіграє проти Іспанії. Півзахисник "Аталанти" був одним із найкращих у матчі проти Німеччини – багато працював на оборону, розвивав атаки. Отримане попередження у першому таймі змусить Руслана пропустити наступний матч проти Іспанії.

Україна могла розраховувати на очки. Німці не показали нічого особливого у матчі. Не було на скільки очевидної переваги суперника, як у попередніх матчах збірної України проти Франції та Іспанії. Грубі індивідуальні помилки Соболя та Бущана вирішили долю матчу. Огріхів у діях підопічних Льова вистачало. Останні 10 хвилин гри були нервовів для гостей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому Франція розгромила Україну

Наступний свій матч збірна України проведе 13 жовтня у рамках Ліги націй проти Іспанії. Початок гри – о 21. 45.

Зараз ви читаєте новину «Чому Україна програла Німеччині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути