понеділок, 07 вересня 2020 00:02

Чому Іспанія розгромила Україну

Чому Іспанія розгромила Україну
Серхіо Рамос записав на свій рахунок дубль. Фото: Reuters

У другому турі Ліги Націй збірна Іспанії розгромила Україну - 4:0. Що потрібно знати про матч?

Збірна України зазнала серйозної втрати перед матчем. Через травму коліна матч пропустив Тарас Степаненко. Опорник "Шахтаря" - ключовий гравець національної команди в середині поля команди та руйнування атак суперника. Півзахиснику "Ференцвароша" Ігорю Харатіну явно не вистачало міжнародного досвіду та класу на цій позиції.

Луїс Енеріке оновив склад. Головний тренер збірної Іспанії виставив відразу 7 нових гравців у порівнянні із попереднім матчем проти Німеччини. Завдяки цьому іспанці виглядали свіжішими на полі.

Швидкий гол надломив українців. Вже на 2 хвилині матчу збірна України отримала пенальті у свої ворота. Господарі поля не тільки повели в рахунку, але відчували впевненість у собі. В такому стані їх зупинили було б важко будь-якій команді.

Головний тренер збірної Іспанії виставив відразу 7 нових гравців у порівнянні із попереднім матчем проти Німеччини

17-річний гравець "Барселони" став героєм матчу. Ансу Фаті заробив пенальті на перших хвилинах гри. Забив третій гол в кінці першого тайму, який фактично закрив питання переможця матчу. Крім того, гравець "Барселони" створив дуже багато проблем правому захиснику українців Олександру Тимчику.

Серхіо Рамос записав на свій рахунок дубль. Центральний захисник "Реала" реалізував пенальті та забив красивий гол головою.

Лідери збірної України провели слабкий матч. Лідер захисту Сергій Криавцов заробив пенальті у власні ворота та програв верхову боротьбу Рамосу у випадку із другим голом. Олександр Зінченко та Руслан Малиновський не змогли стримати суперника в середині поля та організувати атакувальні дії свої команди. Андрій Ярмоленко, Роман Яремчук та Марлос були пасивним в захисті. Андрій Пятов раз за разом помилявся в грі ногами, віддаючи м'яч супернику та не виручав свою команду.

Гра завершилася після першого тайму. Маючи перевагу у 3 м'ячі після першого тайму, іспанці відверто зменшили темп гри у другій половині гри. Пішов із поля Серхіо Рамос. Збірна Іспанії відверто скинула команді швидкості та грала у своє задоволення тримаючи гру під повним контролем.

Збірна Іспанії відверто скинула команді швидкості та грала у своє задоволення тримаючи гру під повним контролем.

Іспанія наступила на слабкі місця збірної України та використала клас гравці. Команда Луїса Енріке пресингувала суперника біля її воріт. Українці раз за разом втрачали м'яч біля власних воріт. Багато в цьому компоненті помилявся воротар Пятов. Іспанці продемонстрували індивідуальну перевагу гравців над суперником. Фаті заробив пенальті на власній майстерності. Рамос продемонстрував вміння грати на другому поверсі.

Шевченко побачив проблеми збірної України. Поразка від Іспанії має опустити на землю окремих гравців збірної України, які відверто почали задирати носа. В тактичному плані має більше грамотно діяти проти іменитих суперників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому Україна перемогла Швейцарію

Наступний матч збірна України проведе 10 жовтня у Києві проти Німеччини.

Зараз ви читаєте новину «Чому Іспанія розгромила Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути