середа, 06 квітня 2011 15:18

Coca-Cola відмовилася від нового контракту з Руні

Coca-Cola відмовилася від нового контракту з Руні

Coca-Cola вирішила не укладати з нападаючим клубу "Манчестер Юнайтед" Вейном Руні новий контракт. Про це повідомляє Associated Press з посиланням на дані виробника газованої води.

Вейн Руні був особою Coke Zero, яку він рекламував з 2007 року до вересня минулого року. Тоді трансляція реклами з Руні була припинена через те, що футболіст виявився залучений до скандалу: на початку вересня британські ЗМІ написали, що Руні зраджував своїй дружині, коли та була вагітна.

Восени 2010 року представники Coca-Cola запевняли, що не дивлячись на цей інцидент співпраця з футболістом продовжиться. Однак зараз стало відомо, що в кінці 2010 року, коли закінчився контракт з Руні, сторони взяли обопільне рішення його не продовжувати.

За даними агентства, Coca-Cola побажала Вейну Руні успіхів у кар'єрі і повідомила, що вирішила зосередитися на спонсорстві Олімпіади-2012 в Лондоні.

Як відзначають британські ЗМІ, репутації Руні також зашкодило поведінка футболіста під час матчу з "Вест Хемом". Після третього забитого м'яча у ворота супротивника Руні вилаявся в телекамеру. Після цього керівництво Футбольної асоціації Англії дискваліфікувало нападаючого на два матчі.

Зараз ви читаєте новину «Coca-Cola відмовилася від нового контракту з Руні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути