середа, 27 травня 2020 15:49

Цитаїшвілі показав Михайличенку, що таке справжній талант

Цитаїшвілі показав Михайличенку, що таке справжній талант
Мікаель Дуелунд був одним із найкращих гравців матчу. Фото ФК "Динамо"

Київське "Динамо" переграло в останньому товариському поєдинку перед поновленням чемпіонату донецький "Олімпік" – 2:0. Дублем відзначився Георгій Цитаїшвілі. Гра тривала два тайми по 30 хвилин.

Долю гри було вирішено вже в перші чотири хвилини. Цитаїшвілі продемонстрував Михайличенку свою філігранну техніку й гольове відчуття, відзначившись на 2-й і 4-й хвилинах. Правий півзахисник киян вкотре довів, що його слова про основний склад, на який він нібито давно заслужив, не порожнє базікання.

Ще однією світлою плямою на полі був данець Мікель Дуелунд. Він віддавав тонкі передачі, брав гру на себе й усім своїм виглядом показував, що хоче стати лідером клубу. Якщо Міккель не отримає травми й заслужить довіру Михайличенка, то так і буде.

Дуелунд віддавав тонкі передачі, брав гру на себе й усім своїм виглядом показував, що хоче стати лідером клубу

Найбільше враження гра Цитаїшвілі справила на його прямого конкурента Олександра Караваєва. Гравець збірної зрозумів, що цілком може опинитися в запасі на матч із "Шахтарем". Олександр видав кілька вражаючих проходів, але лише один із них завершився точним пасом на Соля. Іспанець не зумів як слід влучити по м'ячу.

Абсолютно інертним видавався в цій грі Карлос Де Пена. Чи то уругваєць не хотів напружуватися в товариській грі, чи то зрозумів, що "Динамо" навряд чи на нього розраховує, але ні ударами, ні пасами, ні гострою грою Карлос не запам'ятався. Так само, як і форвард Беніто.

Не найкращу гру зіграв Назарій Русин. Дивлячись на його страждання в "Динамо", хочеться, аби хлопець нарешті остаточно повернувся до "Зорі" чи перейшов до іншої команди, де він не почуватиметься скуто й закомплексовано, як це є нині в Києві. "Динамо" – не його команда. Навряд чи Назарій здатен довести зворотне в тих турах, що залишилися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" не змогло перемогти клуб із Першої ліги

Найближчий матч "Динамо" зіграє в Києві проти "Шахтаря" в неділю, 31 травня.

Зараз ви читаєте новину «Цитаїшвілі показав Михайличенку, що таке справжній талант». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути