субота, 09 травня 2020 10:50

Хочу грати в "Динамо" до 24 років – Цитаїшвілі

Хочу грати в "Динамо" до 24 років – Цитаїшвілі
Цитаїшвілі ніяк не проб'ється до основи "Динамо". Фото Динамо Київ ua

19-річний півзахисник "Динамо" Георгій Цітаішвілі розповів про свої плани на кар'єру. Він відмовився від переходу в "Бешикташ" і планує грати в "Динамо" до 23-24 років.

"Президент горить бажанням, щоби я був у "Динамо". Я горю бажанням бути в "Динамо". Я бачу себе в "Динамо", не кажу, що хочу піти, ні в якому разі. Просто хочу грати тут, - сказав футболіст в інтерв'ю youtube-каналу "Бомбардир".

Пропозиція від "Бешикташа"? На "Бешикташ" я навіть не дивився. Говорили про це, але я навіть не звертав уваги. Нерозумно йти в моєму віці і в такій ситуації. Я не отримав досвіду, нічого ще не зробив у футболі. Так, чемпіон світу U-20. А кому це треба? Це додасть пару тисяч до зарплати. В Європі це, якщо і має значення, то коли тебе купують, на це вже не дивляться. Дивляться на статистику. Скільки зіграв, скільки забив. А цього немає взагалі.

Хочу до 23-24 років бути в "Динамо". А потім вже хочу без сходинок відразу в топ-клуб перейти. Так планую. Англія - ​​це потім, як Ярмола перейшов. Спочатку Іспанія, Італія. В Італії у мене немає улюбленої команди. В Іспанії - "Барселона", в Англії - "Ліверпуль".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Дніпро-1" хоче орендувати Цитаїшвілі

У нинішньому чемпіонаті Цітаішвілі зіграв за "Динамо" 3 матчі, провівши в цілому на поле 18 хвилин.

Зараз ви читаєте новину «Хочу грати в "Динамо" до 24 років – Цитаїшвілі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути