четвер, 26 квітня 2012 17:30

"Ціною свого плеча Шовковський врятував "Динамо" в Луцьку" - Суркіс

"Ціною свого плеча Шовковський врятував "Динамо" в Луцьку" - Суркіс
Олександр Шовковський повернувся з Німеччини ФОТО: fcdynamo.kiev.ua

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс розповів про стан здоров'я воротаря команди Олександра Шовковського, який повернувся з консультації з приводу травми плеча.

"У Німеччині лікар, який оперував Шовковському друге плече, зробив воротареві укол, і тепер треба почекати 7-10 днів. Якщо Саша після цього зможе тренуватися без болю, будемо вважати, що ми відбулися легким переляком. Якщо ні, він відразу знову вилетить до Німеччину на операцію - і тоді на відновлення буде потрібно вже 2,5-3 місяці. Сподіваємося все ж, що його мрія збудеться і він зможе зіграти на чемпіонаті Європи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шовковському був введений лікарський препарат, операції можна уникнути

Ціною свого плеча він врятував "Динамо" в Луцьку, хоча інший воротар, напевно, за таким м'ячем б і не стрибнув. В останніх двох матчах чемпіонату, звичайно, він нам був дуже необхідний, але зараз сподіваюся, що Коваль та інші хлопці зможуть гідно замінити нашого основного воротаря.

Шовковський вже повернувся з Німеччини та продовжить відновлення в Києві під наглядом наших лікарів. Сподіваюся, ці процедури допоможуть, хоча на якомусь етапі йому потім операції, напевно, все одно не уникнути. Він повернеться і буде грати, оскільки після Євро не збирається закінчувати кар'єру, у нього ще діючий контракт з "Динамо", - передає слова Суркіса "Чемпионат.com".

Зараз ви читаєте новину «"Ціною свого плеча Шовковський врятував "Динамо" в Луцьку" - Суркіс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути