Ексклюзиви
четвер, 21 липня 2011 13:09

"Ціни на квитки у нас найнижчі в Україні" - Павлов

"Ціни на квитки у нас найнижчі в Україні" - Павлов

Напередодні матчу-2-го кваліфікаційного раунду Ліги Європи з північноірландською командою "Гленторан" головний тренер полтавської "Ворскли" Микола Павлов прокоментував майбутній матч, який відбудеться сьогодні на полтавському стадіоні "Ворскла" ім. Бутовського.

"Перевага навіть у два м'ячі не повинна розслабляти команду. А що буде на полі, побачимо. У будь-якому випадку нам важливо пройти в наступний раунд Ліги Європи".

У Белфасті на 20-й хвилині першого тайму ми вже могли програвати з рахунком 2:0. Я вважаю, що в дебюті першого тайму нам пощастило. Вже потім позначився клас нашої команди, але перші 20 хвилин зустрічі ми ледве несли ноги. "Гленторан" - дуже сильна команда, яка добре грає на "стандарти" та другому поверсі. Чисто британська команда".

Також Микола Петрович здивувався відсутністю інтересу до майбутнього матчу у полтавських вболівальників:

"Ми дуже хочемо, щоб уболівальники приходили на стадіон. Я вважаю, що та фан-підтримка, яка вболіває на стадіоні за воротами, і ті люди, які на своїх машинах зустрічають нас після матчів - це і є справжні вболівальники. Коли я бачу цих вболівальників, то стаю щасливим. А те, що в Полтаві люди мало ходять на футбол, напевно, пов'язано з менталітетом. Хоча, до поразки від "Олександрії", команда вдома не програвала 6 матчів поспіль, вийшла в Лігу Європи. Ціни на квитки у нас найнижчі в Україні. Виникає питання, чому вболівальники не приходять? Якщо вони не прийдуть і зараз, після того, як ми виграли перший матч у "Гленторана" з рахунком 2:0, то я більше ніколи не буду відповідати на це питання".

Як повідомляє офіційний сайт "Ворскли", станом на вчорашній день було реалізовано лише близько двох тисяч квитків на майбутній поєдинок. Це при тому, що стадіон "Ворскла" ім. Бутовского здатний прийняти на своїх трибунах 25 000 глядачів.

Нагадаємо, поєдинок розпочнеться о 20:00. Пряма трансляція на каналі "Футбол".

Зараз ви читаєте новину «"Ціни на квитки у нас найнижчі в Україні" - Павлов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути