Ексклюзиви
вівторок, 25 листопада 2008 17:32

Чим займались гравці "Базеля" в донецькому аеропорту (ФОТО)
17

Літак з швейцарською командою приземлився в Донецьку сьогодні біля полудня. Столиця Донбасу зустріла "Базель" густим туманом. Втім, слякотна погода зовсім не засмутила футболістів: у автобус вони сідали в явно хорошому настрої.

Особливо бадьорим був тренер швейцарців Крістіан Гросс. Прикордонний контроль він пройшов одним з перших і швидко проскочив до платформи з валізами. І тут трапилося несподіване: головний тренер почав розвантажувати речі - причому всієї команди. І не зупинився до тих пір, поки на лафеті не залишилося нічого!

Футболісти, які ховалися від холоду в будівлі аеропорту (а їх прилетіло 20 чоловік), побачивши таку справу, поспішили на допомогу своєму демократичному тренерові. У лічені хвилини сумки були розібрані і погружені в автобус. Роздавши автографи нечисленним уболівальникам, швейцарці відправилися в готель "Донбас Палас"



ФОТО: shakhtar, terrikon



















Зараз ви читаєте новину «Чим займались гравці "Базеля" в донецькому аеропорту (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути