четвер, 07 лютого 2013 14:53

"Чим швидше я закінчу поєдинок, тим менше я травм отримаю" - Бурсак

"Чим швидше я закінчу поєдинок, тим менше я травм отримаю" - Бурсак
Макс Бурсак Фото: kri.com.ua

Український середньоваговик Макс Бурсак, який став володарем вакантного титулу чемпіона Європи (EBU), намагається кожен бій закінчити якнайшвидше, щоб отримати меншу кількість травм. Він переміг француза Жюльена Марі-Сента у третьому раунді. Про це він розповів на прес-конференції.

"Мене багато хто питає, чому так швидко. Чим швидше я закінчу поєдинок, тим менше я травм отримаю. Для мене головне вийти з гри без травм, - зазначив боксер. - Важливо, щоб глядачі отримували задоволення. Але я повинен не забувати, що це моє здоров'я. Якщо у мене не буде здоров'я, то не буде далі поєдинків. Через це в першу чергу я дбаю про здоров'я, оскільки в мене є життя за рингом".

Тренер боксера Сергій Гордієнко підтримав його в цьому.

"Потрібно враховувати той фактор, що ми грали на чужій території. І в організації цього поєдинку брав участь навіть мер міста. Тобто всі хотіли перемогти. І ясно, що перевага була на його (суперника-ред.) стороні, тому що вони вдома. Судді завжди лояльно ставляться до господарів. Тому відтягувати... Максим розсік Жюльєна в першому раунді. І могли зупинити поєдинок, і бій міг не відбутися. І знову титул був би не розіграний. Тому добре, що він закінчив його достроково. Тому вболівальники нехай нас строго не судять. Це бокс, ми грали на чужій території. Я вважаю, він вчинив правильно", - сказав Гордієнко.

Також Бурсак розповів про свого суперника Жюльена Марі-Сента.

"На такому адреналіні боксував, не встиг навіть відчути. Міцний, з важкою рукою. Він особливо проявити себе не встиг. Я розсік його в першому раунді. Око запливло", - додав боксер.

Нагадаємо, Макс Бурсак (26-1-1, 12 КО) отримав дострокову перемогу в третьому раунді над французом Жюльєном Марі-Сентом (34-3, 24 КО) і став володарем вакантного титулу чемпіона Європи (EBU).

Зараз ви читаєте новину «"Чим швидше я закінчу поєдинок, тим менше я травм отримаю" - Бурсак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути