Ексклюзиви
субота, 05 травня 2012 13:59

Бурсак програв французу за очками

Бурсак програв французу за очками
Бурсак та Н'Жикам під час зважування ФОТО: sportonline.ua

У ніч з п'ятниці на суботу у Франції відбувся бій за титул тимчасового чемпіона світу за версією WBO у середній вазі (до 72,6 кг) між французьким боксером камерунського походження 28-річним Хассаном Н'Дамом Н'Жикамом (27-0, 17 КО ) і 27-річним українцем Максимом Бурсаком (24-1-1, 10 КО).

Одноголосним рішенням суддів перемогу здобув господар рингу з рахунком 118-110 (двічі) і 118-111.

Користуючись помітною перевагою у розмаху рук і швидкості, Н'Жикам провів більшу частину поєдинку в режимі агресивного 2-го номера, не цураючись "брудних" прийомів. Бурсак діяв занадто прямолінійно, забувши про обробку тулуба візаві, і довго не міг замкнути мобільного камерунця біля канатів.

Успішно різати простір господареві рингу не виходило - той був набагато швидшим на ногах, і легко йшов на безпечну дистанцію при спробі Бурсака її скоротити.

Після особливо невдалих 7-го і 8-го раундів втомлений Максим, проявивши характер, зумів в якійсь мірі вирівняти бій, записати на свій рахунок пару трихвилинок і майже відправити Хассана в нокдаун лівим контрхуком в голову на останніх секундах 9-го раунду .

Фінальні хвилини пройшли у видовищній рубці - у тих епізодах, коли Н'Жикаму набридало клінчувати (що частенько спостерігалося в останній третині поєдинку).

Зараз ви читаєте новину «Бурсак програв французу за очками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути