пʼятниця, 27 квітня 2012 10:13

"Чикаго Буллс" виграв регулярний чемпіонат НБА

"Чикаго Буллс" виграв регулярний чемпіонат НБА

В НБА завершився регулярний чемпіонат і визначилися всі пари плей-офф. Переможцем регулярного чемпіонату став клуб "Чикаго Буллс", який в останній грі переміг "Клівленд Кавальєрс" з рахунком 107:75. Про це повідомляє офіційний сайт НБА.

Гіршою командою турніру стала "Шарлотт Бобкетс", яка програла в останньому матчі "Нью-Йорк Нікс" з рахунком 84:104. У регулярному чемпіонаті "Шарлотт" здобув сім перемог, зазнавши при цьому 59 поразок (10,6 відсотків перемог), що є найгіршим показником за всю історію НБА. Гравці "Шарлотт" побили рекорд 39-річної давнини, який був встановлений "Філадельфією Севенті Сіксерс" в сезоне-1972/73. Тоді "Філадельфія" виграла дев'ять матчів з 82 (11 відсотків перемог).

Після закінчення регулярного чемпіонату визначилися всі пари плей-офф. У Східній конференції "Чикаго" зіграє з "Філадельфією", "Майамі Хіт" зіграє з "Нью-Йорком", "Індіана Пейсерс" - з "Орландо Меджік", "Бостон Селтікс" зіграє з "Атлантою Хокс".

У Західній конференції "Сан-Антоніо Сперс" зіграє з "Ютою Джаз", "Оклахома-Сіті Тандерс" з "Даллас Маверікс", "Лос-Анджелес Лейкерс" зустрінеться з клубом "Денвер Наггетс", в складі якого виступає росіянин Тимофій Мозгов. "Лос-Анджелес Кліпперс" битиметься з "Мемфіс Грізліс".

Стартові матчі першого раунду плей-офф пройдуть 28 квітня.

Зараз ви читаєте новину «"Чикаго Буллс" виграв регулярний чемпіонат НБА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути