четвер, 17 вересня 2009 13:08

Чигринський вийде в основі "Барселони" у трьох наступних матчах

Чигринський вийде в основі "Барселони" у трьох наступних матчах

Наставник каталонської "Барселони" Пеп Гвардіола продовжує довіряти місце у стартовому складі команди Дмитру Чигринському. Тренер уже прийняв рішення, що у наступних трьох матчах в чемпіонаті Іспанії український захисник вийде на поле.

Після вдалого дебюту Дмитра за "блаугранас" в другому турі Ла Ліги у грі з "Гетафе", він змушений був пропустити наступний матч Барси у Лізі чемпіонів, оскільки в цьому турнірі гравець заграний за донецький "Шахтар". Тим не менше, Чигринський, аби продовжити адаптацію у новій команді та не переривати тренувального процесу перебував з "Барселоною" у Мілані.

"Ми хочемо, щоб Дмитро постійно тренувався разом з командою і звикав до нашої манери гри. Не хотіли його залишати одного в Барселоні, тому він полетів з нами в Італію", сказав асистент Гвардіоли Тіто Віланова.

Гвардіола прийняв рішення, що в суботу в третьому турі чемпіонату Іспанії Дмитро вийде на гру проти "Атлетико". Побачити українця у грі за каталонців можна буде і у двох наступних турах Ла Ліги: 22 та 26 вересня у поєдинках "Барси" з "Расингом" та "Малагою".

Турнір

Зараз ви читаєте новину «Чигринський вийде в основі "Барселони" у трьох наступних матчах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути