понеділок, 14 вересня 2009 17:13

"Чигринський зіграв ідеально"

Дмитро Чигринський, 22 роки, дебютував у своїй новій команди — іспанській "Барселоні". Колишній гравець "Шахтаря" вийшов у стартовому складі і сформував дует центральних оборонців із Жераром Піке. "Барса" на виїзді перемогла "Ґетафе" — 2:0 завдяки голам Ібрагімовича та Мессі.

— Чигринський зіграв ідеально, — вважає головний тренер "Барселони" Хосеп Ґвардіола. — Не припускався помилок, уміло використовував довгий пас.

Дмитро також залишився задоволений своїми діями.

— Єдине, що важко — сповна зрозуміти організацію захисної гри нової команди, — зауважує Чигринський.

— У "Шахтарі" ми дещо по-іншому діяли.

"Реал" грав у Барселоні на новому 40-тисячному стадіоні "Ель Прат" — віднині там прийматиме суперників місцевий "Еспаньйол". Два найкоштовніші придбання мадридського клубу, Кака та Криштіану Рональду, визначили перемогу гостей — 3:0. Бразилець віддав дві голеві передачі на Ґранеро та Ґуті, а португалець забив останній гол.

Важко зрозуміти організацію гри команди

Міланський "Інтер" удома переміг "Парму" в матчі третього туру чемпіонату Італії. Суперник "Динамо" у Лізі чемпіонів контролював територію у зустрічі, хоча на ворота пармезанців тиснув нечасто. "Інтеру" допомогла індивідуальна майстерність камерунського форварда Самуеля Ето"О — на 70 хв. він відкрив рахунок. На останній не надто сильний індивідуально, проте працьовитий на полі Дієго Міліто його подвоїв. "Ювентус" переміг "Лаціо" в Римі — 2:0 і з "Дженоа" та "Сампдорією" очолює турнірну таблицю. "Інтер" має 7 очок. "Мілан" безбарвно зіграв у "Ліворно" — 0:0 і йде 10-м. У Сієні перемогла "Рома", яка змінила тренера Лучано Спалетті на Клаудіо Раньєрі.

Казанський "Рубін" виграв у "Сатурну" — 5:1 і лідирує у чемпіонаті Росії. Відрив від "Спартака" збільшений до 6 очок — переслідувач "Рубіна" у дербі не зміг обіграти "Динамо" — 1:1.

Перший суперник "Шахтаря" у Лізі Європи — бельгійський "Брюґґе" — у неділю зіграв унічию з "Ґенком" — 1:1. Клуб тренера Адрі Костера йде четвертим у чемпіонаті, маючи 11 очок після шести турів.

Зараз ви читаєте новину «"Чигринський зіграв ідеально"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути