вівторок, 27 листопада 2012 09:28

"Циганик перетворився на посміховисько" - Палкін

"Циганик перетворився на посміховисько" - Палкін
У футболі Ігор Циганик розбирається слабо, вважає Сергій Палкін

Генеральний директор донецького "Шахтаря" Сергій Палкін на своїй сторінці в соціальній мережі опублікував запис про журналіста каналу 2+2 Ігоря Циганика.

"Дорогі друзі! Після виходу чергового випуску програми Профутбол стався справжній обвал листів від уболівальників. Вимога одна: дати оцінку словами ведучого цієї передачі Ігоря Циганика на адресу донецького "Шахтаря" і його головного тренера Мірчі Луческу.

Зробити це просто. Мова йде про звичайне хамство, яке взагалі властиво істеричному персонажу з каналу 2+2, що прикривається журналістським посвідченням. Просто на цей раз Циганик перейшов усі межі: професійні, етичні, людські.

Весь цинізм полягав у тому, що він намагався повчати Луческу (!!!), як той повинен себе вести. Ви знаєте, Містер (так ми завжди шанобливо називали нашого тренера і будемо називати надалі) зробив для українського футболу явно побільше, ніж Циганик.

Можливо, для ведучого Профутболу це не аргумент, у футболі-то він розбирається слабо. Але хоча б з поваги до віку тренера можна було б включити фільтр для свого словесного потоку. Втім, це тема загального виховання, мабуть, батьки Циганика, школа, інститут (якщо він такий закінчував) щось упустили. Нічого крім негативу до себе і своєї програми подібні виступи Циганика не можуть нести. Його слабокомпетентна думка і раніше мало кого цікавила, а тепер Циганик перетворився на посміховисько.

Єдине, про що шкодую, так це про те, що витратив час для написання цього тексту про людину, яка не заслуговує навіть такої реклами".

Нагадаємо, в матчі проти данського "Нордшелланда" форвард донеччан Луїс Адріано забив один з голів з порушенням принципів чесної гри.

Зараз ви читаєте новину «"Циганик перетворився на посміховисько" - Палкін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

50

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути