вівторок, 08 вересня 2009 18:31

Червоненко порекомендував доручити Євро-2012 українським олігархам

Червоненко порекомендував доручити Євро-2012 українським олігархам

Заступник Київського міського голови Євген Червоненко вважає, що стратегічне керівництво процесом підготовки України до чемпіонату Європи з футболу 2012 року треба віддати відомим бізнесменам, таким як Рінат Ахметов та Олександр Ярославський. Про це він заявив сьогодні під час Інтернет-конференції на одному з українських порталів.

"Що стосується Євро-2012, то тим, хто відповідає за нього і хто в своєму житті не побудував жодного кіоску, я б радив зрозуміти: якщо вони справді хочуть уникнути ганьби, і щоб Євро-2012 відбулося, я б віддав стратегічне керівництво Ахметову, Коломойському і Ярославському, які вже щось довели за свої гроші. Вони б набрали команду дієздатних менеджерів, з яких можна спитати. А держава чітко розписала би правила і дала надзвичайні повноваження, при цьому окресливши правила, де не було б місця "відкатам", хабарам, і розпорошенню державних грошей, де інвестора просили б вкласти гроші в готель, а не вимагали під столом за кожен чих", - заявив Євген Червоненко.

За словами Червоненка, всі об"єкти будуються не тільки для турніру, але й надалі приноситимуть користь жителям України.

"Готелі будуються не для Євро-2012, вони будуються для наших дітей і нашої країни. Тут питання, чи поважаємо ми себе і чи готові піти на це. Я готовий виконати будь-який наказ по Євро-2012, тому що зумів, організувавши "Prime Yalta Rally 2009", довести, що й без державних грошей можна досягти високого рівня і проводити серйозні міжнародні заходи ", - зазначив пан Червоненко.

ТСН

Зараз ви читаєте новину «Червоненко порекомендував доручити Євро-2012 українським олігархам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути