Ексклюзиви
субота, 24 березня 2012 16:58

"Челсі" зіграв внічию в лондонському дербі з "Тоттенхемом"
8

Фото: Reuters

Лондонський "Челсі" не зміг скоротити відставання від четвертої команди англійської прем'єр-ліги "Тоттенхема", зігравши в лондонському дербі на своєму полі зі "шпорами" внічию.

Поєдинок 30-го туру чемпіонату Англії в суботу завершився з рахунком 0:0. Нічия на "Стемфорд Брідж" стала 30-ю в історії зустрічей столичних клубів.

"Тоттенхем" (55 очок) займає в турнірній таблиці 4-е місце. "Челсі" (50) йде на 5-й позиції. Лідирує в прем'єр-лізі "Манчестер Юнайтед" (70), який в 30-му турі прийме на своєму полі у понеділок, 26 березня, "Фулхем" (36).

Одним очко "МЮ" поступається "Манчестер Сіті" (69), якій у суботу на виїзді зіграє зі "Сток Сіті" (37), повідомляє Р-Спорт.

30-й тур

Челсі - Тоттенхем - 0:0 (0:0, 0:0)

Челсі: Чех, Босінгва (Давід Луїз, 60), Террі, Кейхілл, Е. Коул, Рамірес, Ессьєн (Торрес, 76), Лемпард, Мата, Старрідж (Калу, 88), Дрогба.

Тоттенхем: Фрідель, Кабуль, Уокер, Галлас, Ассу-Екотто, Сандро Раньєрі (Лівермор, 76), Бейл, ван дер Варт (Саа, 76), Паркер, Модріч, Адебайор.

Попередження: Ессьєн (50), Ассу-Екотто (65), Сандро Раньєрі (66).

Зараз ви читаєте новину «"Челсі" зіграв внічию в лондонському дербі з "Тоттенхемом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути