Ексклюзиви
понеділок, 28 березня 2011 10:43

Чезаре Пранделлі оголосив склад збірної Італії на матч з Україною

Чезаре Пранделлі оголосив склад збірної Італії на матч з Україною

Головний тренер збірної Італії Чезаре Пранделлі вже визначився зі стартовим складом на товариський матч проти національної команди України, який відбудеться завтра в Києві.

Як і очікувалося, наставник вдасться до ротації складу, аби перевірити у справі всіх футболістів, які прибули в розташування збірної, інформує "СЭ в Украине" з посиланням на Football Italia.

При цьому варто відзначити, що в поєдинку проти українців Пранделлі задіє тактичну схему 4-3-1-2, яку італійці відпрацьовували на недільному тренуванні.

У порівнянні з матчем відбіркового турніру Євро-2012 в Словенії Пранделлі проведе відразу ж вісім змін. Збережуть місце в стартовому складі захисник "Ювентуса" Джорджо К'єлліні, хавбек "Фіорентини" Ріккардо Монтоліво, а також півзахисник "Ювентуса" Альберто Аквілані, на якого буде покладено функції плеймейкера.

Крім передбачуваної рокіровки голкіперів - замість Джанлуїджі Буффона з перших хвилин зіграє воротар "Болоньї" Еміліано Вівіано - в захисті з'являться три новачки: Давиде Сантон, який належить "Інтеру" і виступає на правах оренди за "Чезену", Даніеле Гастальделло ("Сампдорія") , а також Доменіко Крішито ("Дженоа").

Клаудіо Маркізіо ("Ювентус") і Антоніо Ночеріно ("Палермо"), що вийшли на заміну в Словенії, почнуть матч у Києві вже з перших хвилин. Пару форвардів складуть Альберто Джилардіно ("Фіорентина") і Джузеппе Россі ("Вільяреал").

Таким чином, стартовий склад збірної Італії в завтрашньому матчі буде мати наступний вигляд: Вівіано, К'єлліні, Сантон, Гастальделло, Крішито, Монтоліво, Аквілані, Маркізіо, Ночеріно, Джилардіно, Россі.

Зараз ви читаєте новину «Чезаре Пранделлі оголосив склад збірної Італії на матч з Україною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути