вівторок, 03 лютого 2009 18:25

Черновецький розповів представникам УЄФА казку

У понеділок до Києва прибула офіційна делегація УЄФА, яку очолив Генеральний секретар УЄФА Девід Тейлор. Зустрічав делегацію заступник голови Київської міської державної адміністрації Віталій Журавський.

За словами Журавського, представники УЄФА оглянули аеропорт Бориспіль, залізничний вокзал, ознайомилися зі станом робіт з реконструкції НСК "Олімпійський", оглянули Майдан Незалежності і вулицю Хрещатик, на яких пропонується розміщення офіційної фан-зони УЄФА. Увечері відбулася зустріч Київського міського голови Леоніда Черновецького з делегацією УЄФА.

"Я впевнений, що вам сподобався Київ, і ви обов"язково захочете повернутися сюди знову. Упевнений, що українська столиця так само сподобається вболівальникам і учасникам Євро-2012. Сьогодні ми активно розвиваємо місто, і ніщо не зможе перешкодити проведенню фіналу чемпіонату Європи з футболу на найвищому рівні", - підкреслив Черновецький. 

Він також висловив впевненість у тому, що всі роботи з реконструкції НСК "Олімпійський" будуть завершені вчасно.

"Крім того, ми забезпечимо чудові умови для перебування команд-учасниць чемпіонату та вболівальників у Києві. У 2012 році прийняти родину УЄФА будуть готові 18 п"ятизіркових, 33 чотиризіркових і 32 тризіркових готелів, із загальною кількістю 18 тис. номерів. Під час проведення чемпіонату в 2012 році тільки в центральній частині міста будуть організовані фан-зони УЄФА на 125 тис. чоловік. Додаткові фан-зони будуть створюватися також у кожному районі столиці", - повідомив мер. За його словами, транспортна інфраструктура столиці також готова до приїзду вболівальників.

"У 2008 році важливим кроком у цьому напрямку стала реконструкція аеропорту "Жуляни". Зараз відбувається підготовка аеропорту "Бориспіль", будівництво автодоріг, розв"язок. Значну частину пасажирських перевезень зможе взяти на себе також залізничний транспорт", - заявив Черновецький.

SA та liga.net

Зараз ви читаєте новину «Черновецький розповів представникам УЄФА казку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути