Ексклюзиви
неділя, 06 квітня 2014 16:51

Черкаські й донецькі ультрас сидітимуть поруч

Черкаські й донецькі ультрас сидітимуть поруч
У фанів "Славутича" будуть незвичайні сусіди. Фото: Forum.ck.ua

Під час півфінального матчу розіграшу Кубка України між черкаським "Славутичем" та донецьким "Шахтарем" футбольні фанати обох клубів сидітимуть поруч. Про це на прес-конференції повідомив Генеральний директор ФК "Славутич" Володимир Лашкул.

"Ми виділили 498 місць для уболівальників із Донецька. Наскільки мені відомо ультрас обох команд уже зараз домовилися про спільне уболівання на фанатській трибуні. Тому потреби в якихось надзвичайних заходах безпеки на фанатських секторах немає".

Уже зараз у місті спостерігається підвищений ажіотаж. Кількість бажаючих суттєво перевищує 10 тисяч – саме стільки вміщає черкаський стадіон.

"На відміну від матчу з тернопільською "Нивою" у чвертьфіналі, цього разу на трибуни не потраплять ті, у кого немає квитків із вказаним місцем. Про це потурбується приватна служба безпеки. Решта зможе подивитися гру у фан-зонах, розташованих біля стадіону та в центрі Черкас. Такі фан-зони уперше працюватимуть в нашому місті. Ми зробимо спеціальний тунель, з якого гравці виходитимуть на поле. Найближчим часом на полі встановимо нові ворота. Чвертьфінальний матч із "Нивою" вказав нам на слабкі місця в організації. Тепер ми постараємося уникнути помилок", - зазначає Лашкул.

Чиновник відкидає версію про зрежисоване жеребкування півфіналу.

"На процедурі жеребкування був наш працівник і він не помітив якихось маніпуляцій. Щодо самої гри, то нашим гравцям доведеться чимало покрутити шиями в матчі з чемпіоном, бо швидкості в Прем'єр-лізі на порядок вищі ніж у другій лізі, де ми виступаємо. Чи буде в нас підсилення? Можу точно запевнити, що Фернандіньо до гри з "Шахтарем" ми не підпишемо", - каже він.

Півфінал Кубка між "Славутичем" і "Шахтарем" заплановано на 7 травня. Вартість квитків – 30, 50, 70 гривень. Власники абонементів матимуть першочергове право на придбання квитка. Колективні заявки черкаським клубом не розглядатимуться.

Зараз ви читаєте новину «Черкаські й донецькі ультрас сидітимуть поруч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути