пʼятниця, 02 грудня 2011 18:44

Через жеребкування Євро-2012 перекрили виходи з метро "Палац Україна"

Через жеребкування Євро-2012 перекрили виходи з метро "Палац Україна"

Президент УЄФА Мишель Платіні прибув на церемонію жеребкування Євро-2012 більше ніж за годину до початку церемонії. Крім керманича європейського футболу в палац "Україна" вже прибули наставники збірних: Іспанії - Вісенте Дель Боске, Англії — Фабіо Капелло, Франції — Лоран Блан, Швеції — Ерік Хамрен, Італії — Чезаре Пранделлі, Росії — Дік Адвокат та України Олег Блохін.

Польська делегація була у доброму гуморі. Її представники були в шарфиках збірної Польщі. Російські репортери просили Адвоката позувати біля Кубка Анрі Делоне, виготовленого з льоду.

"Напередодні жеребкування мені нічого не снилося. Я рано встаю і так само лягаю. Хочу, щоб нам випали збірні, які ми зможемо перемогти хоча б 1:0. А сьогодні очікую побачити гарне свято",- сказав президент харківського "Металіста" Олександр Ярославський. З ним згоден президент НОК Сергій Бубка.

"Що говорити до жеребкування? Поспілкуємося після",- з посмішкою сказав спортивний директор "Динамо" і колишній наставник збірної України Олексій Михайличенко.

Додамо, що деякі виходи з метро "Палац Україна" перекриті. Дві дорожні смуги виділено лише для автомобілів гостей церемонії жеребкування. Червоної доріжки не стелили.

Церемонія розпочнеться о 19:00 і триватиме 54 хвилини. Пряма трансляція на Першому національному, ТРК "Україна" та "Футбол".

Зараз ви читаєте новину «Через жеребкування Євро-2012 перекрили виходи з метро "Палац Україна"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути