Ексклюзиви
вівторок, 29 липня 2008 13:26

Через Ісінбаєву Джибіліско може знятися з Олімпіади

Чемпіон світу-2003 у стрибках з жердиною Джузеппе Джибіліско заявив, що може знятися з Олімпіади в Пекіні.

На думку італійця, він набрав недостатню форму внаслідок того, що з ним мало працював його тренер Віталій Петров, яка приділяє багато уваги своїй іншій підопічній, - росіянці Олені Ісінбаєвій.

У травні Джибіліско вдалося повністю звільнитися від звинувачень у вживанні допінгу і дістати можливість виступити на Олімпійських іграх-2008. Проте Петров постійно був у роз"їздах разом з Ісінбаєвою, через що 29-річний спортсмен змушений був готуватися до найважливішого старту чотириріччя самостійно.

- Раніше ми з Ісінбаєвою працювали разом, і все було добре, - повідомив італійський легкоатлет. - Але я не думав, що Петров одного разу виїде і не повернеться. Олімпіада наближається, а я відчуваю, що не встигаю вийти на пік форми, і навіть подумую про те, щоб знятися з Ігор. Не хочу їхати до Пекіна лише для того, щоб відбути номер. Я звернувся до головного тренера збірної Італії Ніколи Сільваджі з проханням знайти рішення.

"Спорт-Експрес"

Зараз ви читаєте новину «Через Ісінбаєву Джибіліско може знятися з Олімпіади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути