Ексклюзиви
пʼятниця, 26 вересня 2008 13:29

Черчесов звільнений зі "Спартака" - офіційно

Колишній головний тренер московського "Спартака" Станіслав Черчесов офіційно звільнений з футбольного клубу. Про це пише газета "Спорт-Експрес". Наставнику, який 14 серпня 2008 року був усунений з посади, буде виплачена грошова компенсація. Сума виплат не називається.

Раніше клуб покинув тренер з фізпідготовки австрієць Тоні Берецкі, який був помічником Черчесова. Його місце зайняв іспанець Оскар Гарсія, який буде асистентом нового наставника "Спартака" данця Мікаеля Лаудрупа.

Черчесов був усунений з посади у зв"язку з "незадовільними спортивними результатами команди". Рішення про звільнення тренера було прийняте після поразки "Спартака" в першому матчі третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів з київським "Динамо" (1:4).

Черчесов очолив "Спартак" у червні 2007 року, змінивши на цій посаді Володимира Федотова. Під керівництвом Черчесова команда зайняла друге місце в чемпіонаті Росії 2007 року.

У сезоні-2008 тренер був розкритикований за не видовищну гру "Спартака". Крім того, у Черчесова виник конфлікт з лідерами команди. 12 липня після поразки від ЦСКА з рахунком 1:5 зі складу були пішли Єгор Тітов і Максим Калініченко, які згодом покинули "Спартак".

"Лента.ру"

Зараз ви читаєте новину «Черчесов звільнений зі "Спартака" - офіційно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути