понеділок, 28 грудня 2009 14:47

Чемпіонка світу потрапила в аварію на гірськолижній трасі

Чемпіонка світу потрапила в аварію на гірськолижній трасі

Чинна володарка Кубка світу з гірськолижного спорту американка Ліндсі Вонн була госпіталізована після аварії на трасі в австрійському Лінці. 28 грудня вона вилетіла з траси гігантського слалому під час першої спроби на етапі Кубка світу. Вонн отримала травму лівої руки, і незабаром їй зроблять рентгенівський знімок, повідомляє Associated Press.

Під час спуску американка втратила рівновагу, впала на спину і врізалася у "ворота", які гірськолижники повинні об"їжджати. При зіткненні Вонн втратила лижу. Їй надавали допомогу на трасі близько десяти хвилин, після чого спортсменка одягнула лижі та самостійно закінчила спуск.

За словами самої Вонн, можливо, вона отримала перелом лівої руки, але точний діагноз поки невідомий. Також невідомо, як довго одужуватиме Вонн і чи зможе вона виступити на зимовій Олімпіаді 2010 року в Ванкувері.

25-річна Ліндсі Вонн є володаркою Кубка світу 2008 і 2009 року (у сезоні-2010 вона також займає перше місце в загальному заліку). На чемпіонаті світу 2009 року американка виграла золоті медалі в швидкісному спуску і супергіганті. Вонн брала участь в Олімпійських іграх 2002 і 2006 року, але медалей не завоювала.

lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Чемпіонка світу потрапила в аварію на гірськолижній трасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути