середа, 10 липня 2013 18:51

Чемпіон світу зірвався зі скелі у Криму
9

Фото: ФОТО зі сторінки Богдана Гриневича Вконтакте

22-річний Богдан Гриневич трагічно загинув на відпочинку у Криму. Хлопець успішно займався пауерліфтингом. Був майстром спорту України міжнародного класу, чемпіоном і рекордсменом України, чемпіоном Європи та світу, володарем світового рекорду.

Нещасний випадок стався п'ятого липня під час денної прогулянки по околицях Гурзуфа. Гриневич зірвався зі скелі. Похорони пройшли 9 липня у Києві на Північному кладовищі.

Богдан був неодружений, дівчини також не мав. Покійний тренував молоде покоління в КДЮСШ "Арсенал". Знайомі розповідають, що у житті хлопець був поступливим і працьовитим.

"Богдана всі любили, - каже заслужений тренер України Віктор Налейкін. - Він був дуже комунікабельним. Мав добрий характер. Хороший був хлопець.

Востаннє спілкувалися три тижні тому, якраз перед його поїздкою на відпочинок. Про нещасний випадок дізнався від Богданового друга.

Гриневич двічі вигравав чемпіонат світу, мав два світових рекорди. Більше того, Богдан був абсолютним чемпіоном світу. Цим все сказано. Він тільки почав перемагати і розкривати свій потенціал", - каже Віктор Сергійович.

Gazeta.ua висловлює своє співчуття рідним і близьким померлого.

Зараз ви читаєте новину «Чемпіон світу зірвався зі скелі у Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути