субота, 12 січня 2013 14:40

На "Дакарі" розбився французький мотоцикліст

Французький мотоцикліст Томас Буржен загинув під час сьомого етапу ралі-марафону "Дакар-2013". Гонщик влучив у лобове зіткнення з автомобілем чилійської поліції.

Прибулим на місце аварії медикам залишалося лише зафіксувати смерть спортсмена.

Трагічний інцидент стався в горах, коли Буржен прямував на старт спецділянки.

"25-річний гонщик зіштовхнувся з автомобілем чилійської поліції, який їхав в протилежному напрямку, - повідомляє офіційний сайт "Дакара". - Проводиться розслідування обставин та причин аварії".

Кривавий рахунок "Дакара" поповнився і днем раніше. Недалеко від кордону Перу з Чилі сталася аварія за участю трьох автомобілів - однієї машини супроводу і двох таксі, яка забрала життя двох людей.

Як повідомив The Voice of Russia, ДТП сталося в 10 км від кордону. Один з автомобілів таксі здійснив лобове зіткнення з машиною супроводу. Друга машина таксі спробувала ухилитися від ще одного зіткнення, але в результаті водій втратив керування, і автомобіль кілька разів перекинувся.

Крім двох загиблих, в аварії постраждали ще семеро людей, які були доставлені з травмами різного ступеня тяжкості в госпіталь міста Такна.

Зараз ви читаєте новину «На "Дакарі" розбився французький мотоцикліст». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути