неділя, 01 грудня 2013 19:22

Чемпіон світу з самбо загинув, віджимаючись від рейок

Чемпіон світу з самбо загинув, віджимаючись від рейок

Чемпіон світу з бойового самбо Аслан Хатухов загинув під колесами поїзда. Трагедія сталася в Кабардино -Балкарії (РФ), повідомляє НТВ.

25-річний боєць віджимався від рейок після ранкової пробіжки. До речі, поїзди по цих шляхах ходять рідко. Через те, що Аслан був у капюшоні, а у вухах грала музика, він не зміг почути і побачити поїзд, який рухався на нього. Спортсмен помер на місці від отриманих травм.

Також розглядається версія про самогубство, але, за словами тренера спортсмена Аміра Герандокова, ці припущення безпідставні: у спортсмена були великі кар'єрні плани.

"Незважаючи на свої молоді роки, Аслан був напрочуд талановитим спортсменом і досвідченим бійцем, його кар'єра йшла в гору. У перервах між боями Аслан тренувався вдома в рідному селі Плановське в Кабардино-Балкарії разом з командою", - повідомив тренер.

ДОВІДКА: 10 жовтня Аслан Хатухов відзначив своє 25-річчя. Спортсмен був чемпіоном Росії і світу з бойового самбо, чемпіоном світу з панкратіону, чемпіоном Росії з рукопашного бою, чемпіоном Росії з армійського рукопашного бою.

Зараз ви читаєте новину «Чемпіон світу з самбо загинув, віджимаючись від рейок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути