пʼятниця, 22 березня 2019 15:00

Чемпіон світу в суперважкій вазі не хоче виходити в ринг проти Кличка

Чемпіон світу в суперважкій вазі не хоче виходити в ринг проти Кличка
Володимир Кличко може повернутися в ринг

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBC Деонтей Вайлдер не планує битися з українцем Володимиром Кличком. Американець не зацікавлений у двобої з легендарним боксером найближчим часом.

"Нам ще потрібно подивитися, що Кличко буде робити. Володимир вже не той боєць, яким був раніше", - цитує Вайлдера Metro.co.uk.

"Я не можу сказати, що Кличко колись був кимось, тому що Володимир все ще хтось. Він все ще Кличко. Володимир робив дивовижні речі в кар'єрі, і ви ніколи не зможете цього відняти. Але коли ти повертаєшся на ринг, то повинен відновитися. Особливо коли хочеш битися проти когось на зразок мене, адже я ні з ким не граюся".

Вайлдер вважає, що і сам Кличко не хоче бою проти нього, адже Володимир міг викликати його на бій у минулому, але не зробив цього.

"Не думаю, що Володимир захоче цього бою, якщо чесно. Кличко міг багато разів кинути мені виклик, але щоразу, коли він повертався, то ніхто не згадував ім'я Деонтея Вайлдера. Адже всі знають, що це буде важкий бій".


Відзначимо, що DAZN планує повернути на ринг Володимира Кличка. Як повідомляла Sport Arena, українець отримав дуже вигідну пропозицію від стримінгової платформи. І вже відновив тренування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Володимир Кличко готується повернутися в ринг

Вайлдер проведе захист титулу 18 травня, а його суперником буде Домінік Брізіл.

Зараз ви читаєте новину «Чемпіон світу в суперважкій вазі не хоче виходити в ринг проти Кличка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути