Ексклюзиви
середа, 13 березня 2019 16:00

Володимир Кличко готується повернутися в ринг

Володимир Кличко готується повернутися в ринг
Володимир Кличко готовий відновити виступи в боксі за кругленьку суму. Фото:bbc.com

Як стало відомо Sport Arena, Володимир Кличко відновив тренування. Нині екс-чемпіон світу в суперважкій вазі перебуває в Києві, де і проводить свої заняття.

Нагадаємо, як повідомляла Sport Arena, українець отримав дуже вигідну пропозицію від DAZN.

Щоб заробити ці гроші, українець повинен провести три поєдинки. Перший бій планується організувати в Німеччині проти суперника, який входить в топ-10 світового рейтингу. Другий і третій - в Лондоні на стадіоні Уемблі з британцями Ентоні Джошуа і Тайсоном Ф'юрі.

Інформацію про можливе повернення Кличка-молодшого першим оголосив британський журналіст Стів Банс, заявивши, що одним з варіантів для головного бою на Уемблі буде повернення Володимира Кличка (64-5, 53 KO) в ринг. Суперником українця мав стати британський боксер, переважно, Ділліан Уайт.

У грудні Едді Гірн заявляв, що Володимир дуже хоче повернутися в бокс. За словами британця, він навіть написав подібну смс-ку Ентоні Джошуа, де вказав, що цілком може впоратися з будь-яким боксером у дивізіоні.

Останній поєдинок на професійному рингу Володимир Кличко провів 29 квітня 2017 року, достроково програвши Ентоні Джошуа.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Кличко готується повернутися в ринг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути