Ексклюзиви
понеділок, 08 грудня 2008 19:58

Чемпіон Росії з хокею дозаявив капітана збірної України

Багаторічний капітан збірної України з хокею, захисник Сергій Климентьєв, відтепер гравець чинного чемпіона Росії уфимського "Салавата Юлаєва"! Один з фаворитів у боротьбі за чемпіонський титул "Континентальної хокейної ліги" дозаявив Климентьєва після того, як із 33-річним українським гравцем співпрацю припинив його попередній клуб "Торпєдо" з Нижнього Новгорода.

Нагадаємо, що наприкінці минулого тижня прописку змінив також інший іменитий ветеран української збірної - нападник Вадим Шахрайчук. Цей 34-річний центрфорвард перейшов з челябінського "Трактора" до стану чинного володаря "Кубку європейських чемпіонів" магнітогорського "Мєталурга".

Нові клуби Климентьєва та Шахрайчука, окрім суперництва у чемпіонаті Росії, є й опонентами по півфіналу хокейної "Ліги чемпіонів". Втім, ані Сергій, ані Вадим зіграти в цьому турнірі не зможуть, адже заявковий період чемпіонської ліги уже закінчився.

Мегаспорт

Зараз ви читаєте новину «Чемпіон Росії з хокею дозаявив капітана збірної України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути