середа, 02 березня 2011 09:06

"Челсі" переміг "Манчестер Юнайтед" завдяки пенальті

"Челсі" переміг "Манчестер Юнайтед" завдяки пенальті

У відкладеному матчі 18 туру чемпіонату Англії з футболу "Челсі" на своєму полі переміг "Манчестер Юнайтед" з рахунком 2:1. Лондонська команда програвала після першого тайму з рахунком 0:1, але змогла виграти завдяки голам Давіда Луїса і Френка Лемпарда, причому Лемпард забив з пенальті, заробленого Юрієм Жирковим. За "Манчестер" відзначився Вейн Руні.

У цілому "Манчестер Юнайтед" провів краще, ніж "Челсі" перший тайм, а в другому таймі, навпаки, були сильнішими лондонці. Зокрема, гру "Челсі" підсилили проведені тренером Карло Анчелотті заміни: на 61 хвилині замість Ніколя Анелька вийшов Дідьє Дрогба, а на 71-й - Юрій Жирков замість Флорана Малуда.

Після цієї зустрічі у "Челсі" стало 48 очок, що дозволило лондонцям увійти до четвірки лідерів, на одне очко випередивши "Тоттенхем". У "Манчестер Юнайтед" залишилося 60 очок, манкуніанці займають перше місце в прем'єр-лізі. Правда, "Арсенал", який йде на другому місці, має всього на чотири очки менше і одну гру в запасі.

Матч між "Челсі" і "Манчестером" повинен був відбутися ще в середині грудня, але йому завадив снігопад. У підсумку поєдинок був перенесений на резервний день.

Перенесений матч

18-й тур

Челсі - Манчестер Юнайтед - 2:1 (0:1, 2:0)

Голи: 0:1 - Руні (30), 1:1 - Давид Луїз (54), 2:1 - Лемпард (79, пенальті).

ЧЕЛСІ: Чех, Іванович, Давід Луїз (Босінгва, 81), Террі, Е. Коул, Рамірес, Ессьєн, Лемпард, Малуда (Жирков, 71), Торрес, Анелька (Дрогба, 61).

МЮ: ван дер Сар, О'Ши, Відіч, Смоллінг, Евра (Фабіо, 81), Скоулз (Гіггз, 71), Каррік, Флетчер, Нані, Руні, Х. Ернандес (Бербатов, 70).

Попередження: Рамірес (13), Відіч (45), Давід Луїз (61), Ессьєн (74), Гіггз (90).

Вилучення: Відіч (90)

Зараз ви читаєте новину «"Челсі" переміг "Манчестер Юнайтед" завдяки пенальті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути