вівторок, 09 лютого 2021 13:16

Cелезньов розповів про історію відрахування з "Колоса"

Cелезньов розповів про історію відрахування з "Колоса"
Євген Селезньов залишився без клубу. Фото: ФК "Колос"

Колишній форвард збірної України 35-річний Євген Селезньов спростовує, що порушував спортивний режим.

За словами Селезньова, нема ніяких доказів, що він вживав алкоголь під час зборів "Колоса".

"Тут починає виливатися на мене бруд в Україні, що нібито я сидів з Андрієм Вороніним, і я випив з ним, і я прийшов п'яним на гру. Давайте подумаємо логічно. Уранці на тренуванні я був нормальний. Різниця між тренуванням і грою — 3 години. Це потрібно було сходити на обід, а потім брати і глушити горілку не зупиняючись? Це ж треба було скільки випити, щоб я був неадекватний?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Форвард "Шахтаря" на підпитку розбив Mercedes

Мірча Луческу знаходив зі мною спільну мову, я алкоголіком не був. При Хуанде Рамосі алкоголіком не був, знаходив спільну мову. З Мироном Маркевичем знаходив, у збірній знаходив. А зараз з мене в один момент намагаються зробити кінченого алкоголіка? Я не розумію, звідки ростуть ноги.

З мене зробили негативну людину. І ніхто не дає спростування. Я не можу зрозуміти, звідки йде вся ця інформація, і де ці докази всі. Я просто не розумію. Я ж не хлопчик з вулиці. Просто при всіх моїх заслугах, при всьому, чого я досяг... Алкоголік досяг би такого? Я думаю, що ні. Те, що я можу випити... Звичайно, можу. Після гри, у вихідний. Раніше цього було більше. Це життя, усі ми люди. Але саме ця ситуація... Я її не можу зрозуміти до кінця. Клуб хоче розірвати зі мною контракт. На підставі чого — я не розумію. На мене вилився великий бруд. Клуб цього не спростував. Він заявляє: "Ми ж цього не говорили". Тоді хто це все говорить? Клуб за мене не заступився. Доказів немає, нічого немає, але я — алкоголік і п'яним вийшов на гру", - сказав Селезньов в ефірі YouTube-каналу "Бомбардир".

У поточному сезоні Євген Селезньов провів за "Колос" 12 матчів у всіх турнірах, де забив 5 м'ячів і віддав 1 результативну передачу.

Зараз ви читаєте новину «Cелезньов розповів про історію відрахування з "Колоса"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути