вівторок, 02 жовтня 2007 09:01

Чохонолідзе хоче ввести в київському "Динамо" "сухий закон"

Генеральний директор київського "Динамо" Резо Чохонелідзе незадоволений тим як працює система клубу і буде її змінювати, інформує www.champion.com.ua.

- Те, як зараз працює система в клубі, не може привести до якогось великого результату. Щоб досягти успіху в Європі, потрібно побудувати підприємство, де кожен професійно, з величезним ентузіазмом буде виконувати свою справу. Я дуже дбайливо відношуся до того, що вже є в "Динамо" і не збираюся це ламати. Не буду також змушувати їсти спагетті з ранку до вечора.

Зараз у клубі працюють люди, багатьом з яких не вистачає фахової освіти і навичок, щоб грамотно підходити до своїй роботі. Цього не потрібно боятися, не потрібно приховувати, - заявив Чохонелідзе.

Також новий менеджер "Динамо" вважає, що гравці столичного клубу зловживають алкоголем.

- Є ще один немаловажний аспект: я хочу, щоб іменини один одного гравці святкували без спиртного! День народження Шевченка, приміром, Гаттузо, Мальдіні, Пірло в "Мілані" відзначали із соком у руках! І представте, вони танцювали, веселилися і співали пісні. Я представляю, як би тут відзначили іменини Шеви... Хочу, щоб гравці забули про спиртне узагалі!, - резюмував генеральний директор київського "Динамо".

Посада генерального директора була введена в клубну структуру "Динамо" зовсім недавно. Саме її зайняв 57-річний фахівець Резо Чохонелідзе, що довгий час пропрацював в італійському "Мілані" і був одним з учасників трансферів Андрія Шевченка і Кахи Каладзе на Апенніни.






 

Зараз ви читаєте новину «Чохонолідзе хоче ввести в київському "Динамо" "сухий закон"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути