неділя, 28 січня 2007 14:18

Чех хоче, щоб Моурінью залишився

 

Воротар лондонського "Челсі" Петер Чех, 24 роки, хоче, щоб головний тренер команди Жозе Моурінью залишився в клубі і вірить, що переможні трофеї в сезоні допоможуть утримати його в "Челсі", повідомляє Рейтерс. Чеський голкіпер нещодавно повернувся на поле в захисному шоломі через 3,5 місяця після травми голови і прокоментував напруженість між Моуріньо і "Челсі" під час прес-конференції перед недільним матчем Кубка Англії проти "Ноттінгем Форест". Ситуація з майбутнім Моурінью практично щодня обговорюється в британській пресі. Чех не став виокремлюватись в цій ситуації.

- Я вважаю, що дуже важливо зберегти кращого тренера і кращих гравців в клубі. У 24 роки я концентрую свою увагу на тому, що відбувається на полі. Не у моїх силах змінити щось в клубі, - сказав Чех.

"Челсі" відстає від лідера Прем"єр-ліги - "Манчестер Юнайтед" на 6 очок, але все ще зберігає шанси виграти все 4 трофеї, зокрема Лігу чемпіонів.

Зараз ви читаєте новину «Чех хоче, щоб Моурінью залишився». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути