вівторок, 25 червня 2013 17:34

"Це все брехня" - Піке відхрестився від вечірки з покером та дівчатами

"Це все брехня" - Піке відхрестився від вечірки з покером та дівчатами
Піке звинуватив у халатності співробітників готелю. Фото: afp.com

Всі повідомлення бразильської преси про вечірку з алкоголем, покером і дівчатами, яку влаштували футболісти збірної Іспанії в готелі міста Ресіфі - брехня, заявив захисник іспанців Жерар Піке.

За даними ЗМІ, іспанська збірна влаштувала вечірку з пивом, кайпіріньєю (відомий бразильський алкогольний коктейль), дівчатами і покером після матчу з командою Уругваю на Кубку конфедерацій, в результаті якої у футболістів зникли кілька тисяч євро. Піке вважає, що ця історія була вигадана співробітниками готелю.

"Все це брехня. Федерація (футболу Іспанії) займається цією проблемою і сподіваюся, що скоро ця історія буде закінчена. Коли вас грабують в готелі - це дуже неприємне враження. Таким чином, вони (співробітники готелю) просто хотіли, щоб факт крадіжки зійшов їм з рук", - цитує Піке Marca.

В офіційному коментарі готелю говориться, що "в адміністрацію не надходило жодних скарг з приводу даного інциденту, чи інших пригод (за участю гравців збірної Іспанії)". "Навпаки, на адресу готелю прозвучали слова подяки і похвали", - сказано в заяві.

Зараз ви читаєте новину «"Це все брехня" - Піке відхрестився від вечірки з покером та дівчатами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути