Ексклюзиви
вівторок, 26 лютого 2008 17:54

Чакветадзе розповіла про наслідки пограбування її будинку

Російська тенісистка Анна Чакветадзе, будинок якої 18 січня був пограбований озброєними злочинцями, розповіла про те, які наслідки мала для неї це подія. Спортсменка зізналася, що в перші три дні після пограбування вона не могла спати в своїй кімнаті і хотіла змінити місце проживання.

"Ніколи не думала, що зі мною може статися щось подібне, - сказала Чакветадзе. - Це було схоже на те, що я бачила у фільмах". Росіянка додала, що вона хотіла переїхати в інший будинок, але її батьки відмовилися міняти місце проживання. Тепер в будинку спортсменки в підмосковному місті Апрелівка постійно знаходяться охоронці.

Чакветадзе зазначила також, що збройне пограбування сплутало її плани підготовки до сезону-2008. Не дивлячись на це, вона взяла участь в перших турнірах року, у тому числі і у Відкритому чемпіонаті Австралії. "Я дуже рада, що виступила в Австралії, я дуже сильно хотіла грати", - сказала Чакветадзе.

Будинок тенісистки був пограбований в ніч з 17 на 18 січня. Четверо грабіжників в масках зв"язали Чакветадзе і її батьків і забрали гроші та цінності на суму п"ять мільйонів рублів. Міліції поки не вдалося затримати злочинців.

Lenta.Ru
Зараз ви читаєте новину «Чакветадзе розповіла про наслідки пограбування її будинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути