Ексклюзиви
вівторок, 21 вересня 2021 21:01

Колишній лідер "Динамо" не потрібен Луческу

Колишній лідер "Динамо" не потрібен Луческу
Беньямін Вербич втратив місце в складі "Динамо". Фото: Юрій Юр'єв

Гравець збірної Словенії 27-річний Беньямін Вербич втратив місце в складі "Динамо".

Майже весь попередній сезон Вербич пропустив через травму, а у поточному став гравцем ротації, який виходить на заміну в кінці гри.

В часи роботи Олександра Хацкевича та Олексія Михайличенка словенець був провідним гравцем команди та рівні із Віктором Циганковим.

Що відбувається із колишнім лідером "Динамо"?

Замучили травми. Вербич повноцінно грав два роки тому. Останні два сезони його переслідують травми. Зрозуміло, що в такому стані набрати хоч якусь форму неможливо. Другу частину минулого сезону він взагалі пропустив. Тому потрібен час, щоб повернути колишні кондиції.

Завершення контракту. Угода Вербича із "Динамо" діє до завершення сезону. Поки передумов пропонувати йому нову немає. Словенець - один із найбільше високооплачуємих гравців команди, але на полі не приносить ніякої користі. Навряд чи йому хто ще буде платити скільки, як у "Динамо". Футболісту зараз не вистчає визначенні у своєму майбутньому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подарунок від колишнього лідера: "Динамо" перемогло "Олександрію" у скандальному матчі

Втрата мотивації. Перший сезон для Беньяміна був найсильнішим в команді. Він був лідером на рівні із Циганковим та від його гри залежало дуже багато. З кожним новим сезоном Вербич втрачав гостроту до футболу. Хороший особистий контракт, особисте життя призвели до втрати мотивації футболіста.

Відсутність довіри від Луческу. На позиції флангового гравця Луческу вимагає інтенсивності, великої кількості чорнової роботи. Вербич - індивідуаліст, який більше грає на себе, ніж на команду. Луческу пробував його в ролі форварда чи джокера, але користі з цього було небагато. Не дарма кияни підписали на цю позиції Вітіньйо.

Два останні сезони Вербич не грав повноцінно за "Динамо"

Програв конкуренцію. Якщо раніше Беньямін був незамінним гравцем для "Динамо", то зараз має доводити своє місце в складі. На цій позиції є Карлос Де Пена. Влітку підписали Дениса Антюха та Вітіньйо. На позиції форварда до Артема Бесєдіна та Владислава Супряги додалися Ерік Рамірес, Владислав Кулач та Ілля Шкурін. Словенцю просто немає місця в складі.

Повинен покинути команду. "Динамо" має хоч мінімально компенсувати витрати на Вербича. Тому взимку має спробувати продати його хоч за якісь гроші. Футболіст вже не здатен приносити користі команді, але має велику зарплату. Для Вербича потрібно отримати новий виклик, якщо він хоче залишитися у футболі.

Беньямін Вербич виступає за "Динамо" із 2018 року. Попереднім клубом словенця був данський "Копенгаген". Кияни заплатили за футболіста €4 млн.

У поточному сезоні "Динамо" лідирує в чемпіонаті України. Команда Луческу на три очки випереджає "Шахтар".

22 вересня кияни зіграють проти "гірників" за Суперкубок України. Початок гри о 21:00.

Зараз ви читаєте новину «Колишній лідер "Динамо" не потрібен Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути